Παγοκυβοι σε σακουλες (ΠΑΓΑΚΙΑ)


ΠΑΓΑΚΙΑ ΣΕ ΣΑΚΟΥΛΕΣ - ICE FORCE


Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2012

Σφηνοπότηρο παγάκι

shot glass ice cool shooters

Ένα από τα συστατικά επιτυχίας ενός πάρτυ είναι τα σφηνάκια και σίγουρα τα σφηνοπότηρα φτιαγμένα από πάγο δίνουν άλλη διάσταση σε ποτά που απαιτούν κρύο και φυσικά στον διοργανωτή του πάρτυ που εύκολα θα πουλήσει μούρη και θα κάνει οικονομία στον πάγο (το δεύτερο απαραίτητο συστατικό επιτυχίας ενός πάρτυ).

Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2012

Τέλεια παγάκια χωρίς φυσαλίδες

Υλικά συνταγής:

Εμφιαλωμένο μεταλλικό νερό

01_perfect_ice_cubes

Εκτέλεση συνταγής:


  1. Χύνουμε το νερό σε ένα κατσαρόλι.
  2. Βράζουμε το νερό σε υψηλή θερμοκρασία για 1 λεπτό.
  3. Το αφήνουμε να κρυώσει.
  4. Ξαναβράζουμε το νερό για δεύτερη φορά.
  5. Το αφήνουμε να κρυώσει ξανά.
  6. Χύνουμε το νερό σε παγοθήκες και το βάζουμε στην κατάψυξη.


02_perfect_ice_cubes

04_perfect_ice_cubes

05_perfect_ice_cubes

06_perfect_ice_cubes

Χρόνος προετοιμασίας: 15 λεπτά

Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2012

Χιλή: Έκλεψε παγόβουνο για να το κάνει παγάκια για... κοκτέιλΎποπτος συνελήφθη επειδή ετοιμαζόταν να πουλήσει 5 τόνους πάγου από την Παταγονία, έναντι 6.000 ευρώ. Η αστυνομία στην νότια Χιλή συνέλαβε έναν άνδρα, ύποπτο για κλοπή πάγου από το παγόβουνο του Κόρχε Μοντ. Οι αρχές αναφέρουν ότι στην πόλη Κοτσράν βρέθηκαν πέντε τόννοι πάγου, στο πίσω μέρος του φορτηγού του υπόπτου.

Σύμφωνα με τους επιστήμονες, στην περιοχή της Παταγονίας, οι παγετώνες λιώνουν πολύ γρηγορότερα από κάθε άλλο σημείο της Χιλής. Η αστυνομία υποπτεύεται ότι ο πάγος προοριζόταν για μεταφορά στην πρωτεύουσα, Σαντιάγο, για να χρησιμοποιηθεί ως παγάκια σε ακριβά  εστιατόρια και μπαρ. Δεν είναι σπάνιο το φαινόμενο οι τουρίστες στο Σαντιάγο να σερβίρονται ποτά, όπως ουίσκι, με πάγο από παγετώνες της Παταγονίας, ως παραδοσιακή ατραξιόν της χώρας. Σύμφωνα με τις αρχές, ο ύποπτος θα πουλούσε την ποσότητα πάγου, έναντι 6.100 ευρώ.